Όροι Συμμετοχής

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 μμ31 15:47

Όλοι οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση, να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις,και να τρέξουν με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους. Οι διοργανωτές δε φέρουν ουδεμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς . Στο σημείο του αγώνα θα παρίσταται ασθενοφόρο με τραυματιοφορείς οι οποίοι θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αν χρειαστεί . Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων καθώς και για τα οχήματά τους. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους θα πρέπει να σεβαστούν το φυσικό περιβάλλον και την διατήρηση της καθαριότητας του χώρου εκκίνησης καθώς και της διαδρομής του αγώνα. Οι διοργανωτές, μετά το πέρας του αγώνα, θα καθαρίσουν όλο τον χώρο καθώς και το μονοπάτι της διαδρομής από τυχόν απορρίμματα ακόμη και εάν αυτά δεν προέρχονται από τους δρομείς. Όλοι οι συμμετέχοντες στην μεγάλη διαδρομή των 10.0 Km είναι υποχρεωτικό να είναι εξοπλισμένοι με αντιανεμικό, γιατί ο αγώνας διεξάγεται χειμώνα και το μέγιστο υψόμετρο φτάνει τα 1.020m.

Κάθε δρομέας οφείλει να συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης και να καταθέσει το αντίστοιχο αντίτιμο σε διάστημα 2 εργάσιμων ημερών στην τράπεζα ALPHA BANK με αριθμό λογαριασμού:145-00-2310027767 & με iban: GR1201401450145002310027767, ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ή στο κατάστημα PILABOX PILABAR, ΗΡΑΚΛΕIΤΟΥ 94, ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να σταλεί στο info@pilabox.com παρακαλώ να αναγράφετε το όνομα σας στην αιτιολογία, για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του δρομέα.

 

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές . Εάν ο δρομέας επιθυμεί την καταβολή των χρημάτων συμμετοχής μέσω e-banking, τα πιθανά έξοδα τραπεζικής εντολής βαραίνουν τον δρομέα. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αναβολής του αγώνα, εάν κρίνει ακραία και επικίνδυνα τα καιρικά φαινόμενα την ημέρα διεξαγωγής του . Οι συμμετοχές θα ισχύουν αυτόματα, στη νέα ημερομηνία που θα ορίσουν οι διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν στην τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη του αγώνα και προβολή αυτού